De Lakenfeesten 2013

DE LEIDSE LAKENFEESTEN 2014 - van 26 t/m 29 juni

26-06-2014 - 29-06-2014 | Leiden |
Deel deze pagina:

Lakenfeesten_Beeld

De Leidse Lakenfeesten 2014 zullen plaatsvinden van 26 tot en met 29 juni. Het officiële programma zal zo spoedig mogelijk op deze website te vinden zijn. Wil je meedoen aan de Peurbakkentocht of aan de Dragonboatraces? Stuur dan een mailtje naar info@lakenfeesten.nl en wij sturen je begin april een inschrijfformulier.

Leiden kent een rijke geschiedenis in de textielindustrie en genoot lange tijd zelfs landelijke bekendheid als lakenstad. Jaren later hebben de Lakenfeesten aan dit feit hun naam ontleend. Inmiddels zijn de Lakenfeesten een waar fenomeen en één van de jaarlijkse hoogtepunten op de evenementenkalender van Leiden.

Ook de zomer 2013 wordt weer afgetrapt door dit fantastische evenement. Vanaf donderdag 27 juni wordt het vier dagen genieten als vanouds. Natuurlijk ontbreken de vertrouwde peilers onder de Lakenfeesten niet; de SportCity Peurbakkentocht, de Dragonboatraces, de zomerkermis bij de Beestenmarkt en heel veel livemuziek. Ook heeft het bestuur dit jaar de handen weer stevig ineengeslagen met Leiden Culinair. Dit culinaire evenement vindt gelijktijdig met de Lakenfeesten plaats op de Garenmarkt, zodat ook de inwendige mens niks tekort zal komen. Maar de Lakenfeesten worden in 2013 verder uitgebreid! Er komt weer meer dit jaar!

Hang tijdens de Leidse Lakenfeesten de lakens uit het raam!

‘Met elkaar versieren we hét feest van Leiden!’

Onderstaand het programma van 2013 - Het programma van 2014 zal zsm op deze site te vinden zijn.